Försäkring Fordon logotyp

Integritetspolicy

Försäkring Fordon förstår att din integritet är viktig för dig och att du bryr dig om hur dina personuppgifter används och delas online. Vi respekterar och värdesätter integriteten för alla som besöker denna webbplats, Försäkring Fordon ("Vår webbplats"), och kommer bara att samla in och använda personuppgifter på sätt som beskrivs här, och på ett sätt som är förenligt med våra skyldigheter och dina rättigheter under lagen.

Läs denna sekretesspolicy noga och se till att du förstår den. Din godkännande av vår integritetspolicy anses ske vid din första användning av vår webbplats. Du måste också läsa och acceptera denna sekretesspolicy när du registrerar dig för ett konto. Om du inte accepterar och godkänner denna sekretesspolicy måste du sluta använda vår webbplats omedelbart.

Definitioner och tolkning

I denna policy ska följande termer ha följande betydelser:

"Konto"
betyder ett konto som krävs för att komma åt och / eller använda vissa områden och funktioner på vår webbplats;
"Kaka"
betyder en liten textfil som placeras på din dator eller enhet av vår webbplats när du besöker vissa delar av vår webbplats och / eller när du använder vissa funktioner på vår webbplats. Detaljer om de cookies som används av vår webbplats anges nedan;
"Cookie Law"
betyder de relevanta delarna av föreskrifterna för integritet och elektronisk kommunikation (EG-direktiv 2003);
"personlig information"
betyder alla uppgifter som hänför sig till en identifierbar person som kan identifieras direkt eller indirekt från dessa uppgifter. I detta fall betyder det personuppgifter som du ger oss via vår webbplats. Denna definition ska i förekommande fall innehålla definitionerna i EU-förordningen 2016/679 - Allmän uppgiftsskyddsförordning ("GDPR"). och
"Vi / oss / Vår"
betyder Försäkring Fordon, ett aktiebolag registrerat i England under företagsnummer 5758671, vars registrerade adress är 3rd Floor, Two America Square, London, EC3N 2LU, Storbritannien.

Information om oss

Vår webbplats ägs och drivs av Försäkring Fordon, ett aktiebolag registrerat i England under företagsnummer 5758671, vars registrerade adress är 3rd Floor, Two America Square, London, EC3N 2LU, Storbritannien.

Vad täcker denna policy?

Denna sekretesspolicy gäller endast för din användning av vår webbplats. Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Observera att vi inte har någon kontroll över hur dina uppgifter samlas in, lagras eller används av andra webbplatser och vi rekommenderar att du kontrollerar sekretesspolicyn på sådana webbplatser innan du lämnar information till dem.

Dina rättigheter

Som registrerad har du följande rättigheter enligt GDPR, som denna policy och vår användning av personuppgifter har utformats för att upprätthålla:

  • Rätten att bli informerad om vår insamling och användning av personuppgifter;
  • Rätten till tillgång till de personuppgifter som vi har om dig;
  • Rätten till rättelse om personuppgifter som vi har om dig är felaktiga eller ofullständiga (vänligen kontakta oss med hjälp av informationen i avsnittet nedan);
  • Rätten att glömmas - dvs. rätten att be oss ta bort alla personuppgifter som vi har om dig. Vi har bara dina personuppgifter under en begränsad tid, men om du vill att vi ska ta bort dem tidigare, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen nedan;
  • Rätten att begränsa eller förhindra behandling av dina personuppgifter;
  • Rätten till dataportabilitet (få en kopia av dina personuppgifter för återanvändning med en annan tjänst eller organisation);
  • Rätten att invända mot oss genom att använda dina personuppgifter för särskilda ändamål; och
  • Rättigheter avseende automatiserad beslutsfattande och profilering.

Om du har någon anledning till klagomål om vår användning av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen nedan och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet åt dig. Om vi ​​inte kan hjälpa dig har du också rätten att lämna in ett klagomål till Storbritanniens tillsynsmyndighet, Information Commissioners Office.

För ytterligare information om dina rättigheter, kontakta informationskommitténs kontor.

Vilka data samlar vi in?

Beroende på din användning av vår webbplats kan vi samla in några eller alla av följande personliga och icke-personliga data (se även avsnittet om vår användning av kakor och liknande tekniker och vår cookiepolicy):

  • namn;
  • kön;
  • företag / företagsnamn
  • jobbtitel;
  • yrke;
  • kontaktinformation såsom e-postadresser och telefonnummer;
  • demografisk information som postnummer, preferenser och intressen;
  • finansiell information såsom kredit- / betalkortnummer;
  • IP-adress;
  • webbläsartyp och version;
  • operativ system; och
  • en lista över webbadresser som börjar med en referenswebbplats, din aktivitet på vår webbplats och webbplatsen du lämnar till.

Hur använder vi dina data?

All personlig information behandlas och lagras på ett säkert sätt, inte längre än vad som är nödvändigt mot bakgrund av orsakerna för vilka de först samlades in. Vi kommer alltid att följa våra skyldigheter och skydda dina rättigheter enligt GDPR.

Vår användning av dina personuppgifter kommer alltid att ha en laglig grund, antingen för att det är nödvändigt för vårt utförande av ett kontrakt med dig, eftersom du har samtyckt till Vår användning av dina personuppgifter (t.ex. genom att prenumerera på e-post), eller för att det är i våra legitima intressen. Specifikt kan vi använda dina uppgifter för följande ändamål:

  • Tillhandahålla och hantera ditt konto;
  • Tillhandahålla och hantera din åtkomst till vår webbplats;
  • Anpassa och skräddarsy din upplevelse på vår webbplats;
  • Tillhandahålla våra tjänster till dig (Observera att vi kräver dina personuppgifter för att ingå ett avtal med dig);
  • Anpassa och skräddarsy våra tjänster åt dig;
  • Svara på e-postmeddelanden från dig;
  • Förse dig med e-postmeddelanden som du har valt (du kan avsluta prenumerationen eller välja bort när som helst genom att klicka på e-postlänken);
  • Intern analys och forskning; och
  • Analysera din användning av vår webbplats och samla in feedback för att göra det möjligt för oss att kontinuerligt förbättra vår webbplats och din användarupplevelse.

Med ditt tillstånd och / eller där det är tillåtet enligt lag, kan vi också använda dina data för marknadsföringsändamål som kan inkludera att du kontaktar dig via e-post eller telefon med information, nyheter och erbjudanden om våra tjänster. Vi kommer dock inte att skicka dig oönskad marknadsföring eller skräppost och vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att vi fullständigt skyddar dina rättigheter och följer våra skyldigheter enligt GDPR och reglerna om sekretess och elektronisk kommunikation (EG-direktiv 2003).

Tredjeparter vars innehåll visas på vår webbplats kan använda tredjepartscookies, som beskrivs nedan. Se det avsnittet för mer information om kontroll av kakor. Observera att vi inte kontrollerar aktiviteterna för sådana tredje parter, och inte heller de uppgifter de samlar in och använder och ber dig att kontrollera sekretesspolicyn för sådana tredje parter.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke till oss genom att använda dina personuppgifter och att begära att vi tar bort dem.

Vi förvarar inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt mot bakgrund av orsakerna för vilka de först samlades in.

Hur och var lagrar vi dina data?

Vi förvarar bara dina personuppgifter så länge vi behöver för att använda dem som beskrivs ovan, och / eller så länge vi har ditt tillstånd att behålla dem.

Vissa eller alla dina uppgifter kan lagras utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES") (EES består av alla EU: s medlemsländer, plus Norge, Island och Liechtenstein). Du anses acceptera och godkänna detta genom att använda vår webbplats och skicka information till oss. Om vi ​​lagrar data utanför EES, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att dina uppgifter behandlas lika säkert som de skulle vara inom Storbritannien och under GDPR.

Datasäkerhet är mycket viktigt för oss och för att skydda dina uppgifter Vi har vidtagit lämpliga åtgärder för att skydda och säkra data som samlas in via vår webbplats.

Dela vi dina data?

Vi kan dela dina uppgifter med andra företag i vår grupp för analys och för att förbättra prestandan för våra tjänster till dig. Detta inkluderar våra dotterbolag.

Vi kan ibland avtala med tredje parter för att leverera tjänster till dig för våra räkning. Dessa kan inkludera betalningsbearbetning, sökmotormöjligheter, reklam och marknadsföring. I vissa fall kan tredje part kräva åtkomst till delar av eller alla dina uppgifter. Där någon av dina uppgifter krävs för ett sådant syfte, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter kommer att hanteras säkert, säkert och i enlighet med dina rättigheter, Våra skyldigheter och tredje parts skyldigheter enligt lagen .

Vi kan sammanställa statistik om användningen av vår webbplats inklusive data om trafik, användningsmönster, användarnummer, försäljning och annan information. All sådan information kommer att anonymiseras och kommer inte att innehålla någon personligt identifierande information eller någon anonymiserad information som kan kombineras med annan information och användas för att identifiera dig. Vi kan då och då dela sådan information med tredje parter som potentiella investerare, dotterbolag, partners och annonsörer. Uppgifterna kommer endast att delas och användas inom lagens gränser.

Vi kan ibland använda tredjeparts databehandlare som är belägna utanför EES. Där vi överför alla personuppgifter utanför EES, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att dina uppgifter behandlas lika säkert som de skulle vara inom Storbritannien och under GDPR.

Under vissa omständigheter kan vi vara juridiskt skyldiga att dela vissa uppgifter som innehas av oss, som kan inkludera dina personuppgifter, till exempel där vi är inblandade i rättsliga förfaranden, där vi följer lagkrav, ett domstolsbeslut eller en statlig auktoritet.

Vad händer om vår verksamhet byter hand?

Vi kan då och då utöka eller minska vår verksamhet och detta kan innebära försäljning och / eller överföring av kontroll över hela eller delar av vår verksamhet. Alla personuppgifter som du har lämnat kommer, där det är relevant för någon del av vår verksamhet som överförs, att överföras tillsammans med den delen och den nya ägaren eller den nyligen kontrollerande parten kommer enligt villkoren i denna sekretesspolicy tillåtas att använda dessa uppgifter endast för samma ändamål som de ursprungligen samlades in av oss.

I händelse av att någon av dina uppgifter ska överföras på ett sådant sätt kommer du att kontaktas i förväg och informeras om ändringarna. När du kontaktas får du valet att ta bort dina data från eller hålla tillbaka från den nya ägaren eller controller.

Hur kan du kontrollera dina data?

Utöver dina rättigheter enligt GDPR, som anges ovan, när du skickar in personuppgifter via vår webbplats kan du få möjligheter att begränsa vår användning av dina uppgifter. I synnerhet strävar vi efter att ge dig starka kontroller av vår användning av dina data för direkta marknadsföringsändamål (inklusive möjligheten att välja bort att ta emot e-postmeddelanden från oss, vilket du kan göra genom att avsluta prenumerationen med hjälp av länkarna i våra e-postmeddelanden och vid punkten att tillhandahålla dina uppgifter och genom att hantera ditt konto).

Du kanske också vill registrera dig hos en eller flera av de preferensservicen som är verksamma i Storbritannien: Telefonpreferensservice ("TPS"), Företagstelefonstjänsttjänst ("CTPS") och Mailing Preference Service (" MPS "). Dessa kan hjälpa till att förhindra att du får oönskad marknadsföring. Observera dock att dessa tjänster inte hindrar dig från att få marknadsföringskommunikation som du har godkänt att ta emot.

Din rätt att innehålla information

Du kan komma åt vissa områden på vår webbplats utan att ge någon information alls. För att använda alla funktioner och funktioner som finns tillgängliga på vår webbplats kan du dock behöva skicka in eller tillåta insamling av vissa uppgifter.

Du kan begränsa vår användning av kakor. För mer information, se nedan och / eller vår cookie-policy: Försäkring Fordon

Hur kan du komma åt dina data?

Du har rätt att begära en kopia av någon av dina personuppgifter som finns hos oss (där sådana uppgifter finns). Enligt GDPR betalas ingen avgift och vi tillhandahåller all information som svar på din begäran kostnadsfritt. Kontakta oss för mer information på support@forsakringfordon.com , eller använd kontaktinformationen nedan.

Vår användning av kakor

Vår webbplats kan placera och få åtkomst till vissa första parts cookies på din dator eller enhet. Cookies från första parten är de som placeras direkt av oss och används endast av oss. Vi använder Cookies för att underlätta och förbättra din upplevelse av vår webbplats och för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster. Vi har valt noggrant dessa kakor och vidtagit åtgärder för att säkerställa att din integritet och personuppgifter skyddas och respekteras hela tiden.

Genom att använda vår webbplats kan du också få vissa tredjepartscookies på din dator eller enhet. Tredjepartscookies är de som placeras av webbplatser, tjänster och / eller andra parter än oss. För mer information, se de relevanta avsnitten ovan och nedan. Dessa kakor är inte integrerade i funktionen på vår webbplats och din användning och erfarenhet av vår webbplats kommer inte att försämras genom att vägra godkännande till dem.

Alla kakor som används av och på vår webbplats används i enlighet med gällande cookielag.

Innan kakor placeras på din dator eller enhet visas en popup-uppmaning som begär ditt godkännande för att ställa in dessa kakor. Genom att ge ditt samtycke till placering av kakor gör du det möjligt för oss att erbjuda dig bästa möjliga upplevelse och service. Du kan, om du vill, neka samtycke till placering av kakor; vissa funktioner på vår webbplats kanske dock inte fungerar helt eller som avsedda.

Vissa funktioner på vår webbplats är beroende av att cookies fungerar. Cookielagen anser att dessa kakor är "strikt nödvändiga". Dessa kakor visas nedan. Ditt samtycke kommer inte att sökas för att placera dessa kakor, men det är fortfarande viktigt att du är medveten om dem. Du kan fortfarande blockera dessa kakor genom att ändra din webbläsares inställningar enligt vad som anges nedan, men tänk på att vår webbplats kanske inte fungerar korrekt om du gör det. dem.

Följande första parts cookies kan placeras på din dator eller enhet:

Cookie-namn Syfte
* _csrf_token, * _ expiration, * _last_aktivitet, * _last_visit, * _sessionid, * _stashid, * _tracker, cookie_notice_ack, nyhetsbrev_subscription_nudge_hit_counter, nyhetsbrev_subscription_nudge_shown, PHPSESSID, undefined_cooking____ , * _tracker, cookie_notice_ack, nyhetsbrev_subscription_nudge_hit_counter, newsletter_subscription_nudge_shown, PHPSESSID, odefinierad, __SEE_Cookie_ComplianceTillhörande vårt system. Denna webbplats använder ett innehållshanteringssystem (CMS) för att visa sidor till användare. Vårt CMS använder cookies för att möjliggöra grundläggande tjänster till användare som inloggning och formulärinlämning. - STRENGT NÖDVÄNDIGT

Följande tredjepartscookies kan placeras på din dator eller enhet:

Cookie-namn Syfte
agera, c_user, datr, dpr, fr, pl, närvaro, sb, wd, xs, act, c_user, datr, dpr, fr, pl, närvaro, sb, wd, xsAssocierad med Facebook, det sociala nätverket. Vi använder det för att verifiera användare som är inloggade på deras Facebook-konto för att tillhandahålla olika ytterligare tjänster.
bku, loc, mus, na_id, na_tc, ouid, uid, uvc, __atuvc, __atuvs, bku, loc, mus, na_id, na_tc, ouid, uid, uvc, __atuvc, __atuvsTillhörande AddThis sociala delningswidget som vanligtvis är inbäddad i webbplatser för att göra det möjligt för besökare att dela innehåll med en rad nätverks- och delningsplattformar. Den lagrar ett uppdaterat sidantal.
anj, ck1, gjorde, didts, disqus_unique, G_ENABLED_IDPS, icu, io.narrative.guid.v2, nnls, pxrc, rlas3, rtn1-z, sd-session-id, sess, usersync, uuid, uuid2, zync-uuid, __cfduid, __jid, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, anj, ck1, gjorde, didts, disqus_unique, G_ENABLED_IDPS, icu, io.narrative.guid.v2, nnls, pxrcd, r3-session id, session, usersync, uuid, uuid2, zync-uuid, __cfduid, __jid, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmzTillhörande en Disqus-kommentarwidget. Vi använder den för att tillhandahålla kommentarer för våra artiklar.
BSSessId, intercom-id- *, intercom-lou- *, intercom-session- *, _ga, BSSessId, intercom-id- *, intercom-lou- *, intercom-session- *, _gaTillhör BannerSnack-plattformen för visning av multimediaannonser.
1P_JAR, ACCOUNT_CHOOSER, APISID, CONSENT, GAPS, HSID, LSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, 1P_JAR, ACCOUNT_CHOOSER, APISID, CONSENT, GAPS, HSID, LSID, NID, SAPISID, SID, SID, SIDTillhör Google-konto. Vi använder den för att verifiera användare som loggar in på sitt Google-konto för olika ändamål.
intercom-id- *, _ga, _gid, _OneSignal_session, __cfduid, intercom-id- *, _ga, _gid, _OneSignal_session, __cfduidFörknippad med OneSignal-tjänsten. Vi använder den för att skicka pushmeddelanden till våra webbplatsanvändare.
AMCVS_ *, AMCV_ *, dtCookie, Emailaddress, LPV *, mbox, pardot, pdType, RememberMeCheckbox, SFDC_AMPSEA_BANNER, SFDC_USERSYNCENABLEMENT_BANNER, showDisplay_epp_form_customization_wrapper- *, showDisplay_epp_thankyou_customization_wrapper- *, visitor_id *, visitor_id * -hash, webact, _ga, _pendo_accountId. *, _Pendo_meta . *, _pendo_visitorId. *, __cfduid, __distillery, __unam, AMCVS_ *, AMCV_ *, dtCookie, Emailaddress, LPV *, mbox, pardot, pdType, RememberMeCheckbox, SFDC_AMPSEA_BANNER, SFDC_USERSYNCENABLEMENT_BANNER, showDisplay_epp_form_customization_wrapper- *, showDisplay_epp_thankyou_customization_wrapper- *, visitor_id *, visitor_id * -hash, webact, _ga, _pendo_accountId. *, _pendo_meta. *, _pendo_visitorId. *, __cfduid, __distilleri, __unamFörknippad med tjänster från marknadsföringsautomation och blygenerationsplattform Pardot. Vi använder den för att profilera våra webbplatsbesökare.
DSID, IDE, _uetsid, __gads, DSID, IDE, _uetsid, __gadsI samband med DoubleClick For Publishers, annonsvisningsapplikationen. Vi använder den för att visa annonser till våra besökare på webbplatsen.
lang, personalization_id, tfw_exp, lang, personalization_id, tfw_expTillhörande Twitter, det sociala nätverket. Vi använder det för att verifiera användare som är inloggade på deras Facebook-konto för att tillhandahålla olika ytterligare tjänster.
APISID, CONSENT, HSID, LOGIN_INFO, PREF, SID, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, APISID, CONSENT, HSID, LOGIN_INFO, PREF, SID, VISITOR_INFO1_LIVE, YSCFörknippad med YouTube-videohostningstjänst. Vi använder den för att servera några av videorna på webbplatsen.

Vår webbplats använder analystjänster.

Webbplatsanalys avser en uppsättning verktyg som används för att samla in och analysera anonym användningsinformation, vilket gör att vi bättre kan förstå hur vår webbplats används. Detta i sin tur möjliggör för oss att förbättra vår webbplats och de tjänster som erbjuds genom den.

Du behöver inte tillåta oss att använda dessa kakor, men även om vår användning av dem inte utgör någon risk för din integritet eller din säkra användning av vår webbplats, gör det oss för att kontinuerligt förbättra vår webbplats, vilket gör den till en bättre och mer användbar upplevelse för dig.

De analystjänster som används av vår webbplats använder cookies för att samla in nödvändig information.

Våra analystjänster använder följande kakor:

Cookie-namn Syfte Service
_ga, _gat, _gat_gtag_UA_ *, _gid, __utma, __utmb, __utmc, __utmz, _ga, _gat, _gat_gtag_UA_ *, _gid, __utma, __utmb, __utmc, __utmzTillhörande Google Analytics-tjänsten. Vi använder den för att samla beteendedata om våra webbplatsanvändare.Google Analytics
__qca, __qcaTillhörande Quantcast, ett webbanalysföretag. Vi använde dem för att granska vår statistik om användning av webbplatser.Quantcast

Förutom de kontroller som vi tillhandahåller, kan du välja att aktivera eller inaktivera kakor i din webbläsare. De flesta webbläsare gör det också möjligt för dig att välja om du vill inaktivera alla cookies eller endast tredjepartscookies. Som standard accepterar de flesta webbläsare kakor men det kan ändras. För mer information, se hjälpmenyn i din webbläsare eller dokumentationen som medföljde enheten.

Du kan när som helst välja att ta bort kakor på din dator eller enhet, men du kan förlora all information som gör att du kan komma åt vår webbplats snabbare och mer effektivt inklusive, men inte begränsat till, inloggnings- och personaliseringsinställningar.

Det rekommenderas att du håller din webbläsare och operativsystem uppdaterat och att du konsulterar den hjälp och vägledning som tillhandahålls av utvecklaren av din webbläsare och tillverkaren av din dator eller enhet om du inte är säker på att justera dina integritetsinställningar.

Kontakta oss

Om du har några frågor om vår webbplats eller denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på support@forsakringfordon.com , per telefon på +44 (0) 20 7871 0122, eller per post på 3: e våningen, Two America Square, London, EC3N 2LU. Se till att din fråga är klar, särskilt om det är en begäran om information om de uppgifter som vi har om dig.

Ändringar av vår integritetspolicy

Vi kan ändra denna sekretesspolicy då och då (till exempel om lagen ändras). Eventuella ändringar publiceras omedelbart på vår webbplats och du kommer att anses ha accepterat villkoren i sekretesspolicyn vid din första användning av vår webbplats efter ändringarna. Vi rekommenderar att du kontrollerar denna sida regelbundet för att hålla dig uppdaterad.